sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÝL EMNÝYET MÜDÜRÜ FAHRÝ AKTAÞ ÝLÇE BÝRÝMLERÝNÝ ZÝYARET ETTÝ

  •  2 Temmuz 2026 Perþembe 12:17

Mersin Ýl Emniyet Müdürü Fahri Aktaþ, Anamur ve çevre ilçelerde gerçekleþtirdiði kapsamlý programda emniyet birimlerini ziyaret ederek yürütülen çalýþmalarý yerinde inceledi, personelle bir araya geldi ve faaliyetler hakkýnda bilgi aldý.

Programýn ilk duraðý Anamur Polisevi oldu. Burada görevli personelle görüþen Aktaþ, çalýþmalarda baþarýlar dileyerek kolaylýklar temennisinde bulundu. Ardýndan Anamur Deniz Hudut Kapýsý, Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ve Kaymakamlýk ziyaretlerinde bulunan Aktaþ, bölgedeki asayiþ durumu ile sýnýr güvenliðine iliþkin yürütülen faaliyetleri deðerlendirdi.

Ziyaretler Aydýncýk ilçesiyle devam etti. Ýlçe Emniyet Amirliði ve Polis Merkezi Amirliði ile Kaymakamlýðý ziyaret eden Ýl Emniyet Müdürü, güvenlik hizmetlerine dair yetkililerden detaylý bilgi aldý.

Bozyazý’da da Ýlçe Emniyet Müdürlüðü’nü ziyaret eden Aktaþ, personelle sohbet ederek görevlerinde baþarýlar diledi ve çalýþmalar hakkýnda deðerlendirmelerde bulundu.

Silifke programý kapsamýnda Ýlçe Emniyet Müdürlüðü, Taþucu Polis Merkezi Amirliði ve Deniz Limaný Büro Amirliði’nde incelemelerde bulunan Aktaþ, birimlerdeki faaliyetleri yerinde gözlemledi ve personelin çalýþmalarýný takdir etti.

Gülnar ilçesinde ise Ýlçe Emniyet Amirliði ve Polis Merkezi Amirliði’ni ziyaret eden Aktaþ, yürütülen güvenlik hizmetlerine iliþkin bilgi aldý. Ayrýca Gülnar Kaymakamlýðý’nda temaslarda bulunarak, Konya Halýhüyük Kaymakamlýðý’na atanan Ýsmail Þanal’a yeni görevinde baþarý dileklerini iletti.

Ziyaret programý kapsamýnda Silifke Kaymakamlýðý’ndan Tokat Vali Yardýmcýlýðý görevine atanan Abdullah Aslaner ile de görüþen Aktaþ, görev süresi boyunca saðlanan iþ birliði ve koordinasyon için teþekkürlerini ifade etti.

Son olarak Anamur Cumhuriyet Baþsavcýsý Tanju Çatlý ve Aydýncýk Kaymakamý Mehmet Çelik ile bir araya gelen Ýl Emniyet Müdürü Aktaþ, kurumlar arasý iþ birliðinin kamu hizmetlerinin etkinliði açýsýndan önemine vurgu yaptý.

Aktaþ, ziyaret ettiði tüm birimlerde görev yapan personele çalýþmalarýnda baþarýlar ve kolaylýklar dileyerek programýný tamamladý.

Paylaþ :
YILIN ÝLK ENFLASYON RAKAMLARI BELLÝ OLDU
DOÐA PARKINDA HAYVANLARA MEYVE KOKTEYLÝYLE SERÝNLÝK
MERSÝN’DE KÜLTÜR-SANAT HAREKETLÝLÝÐÝ: 460 BÝN KÝÞÝ SÝNEMAYA GÝTTÝ
POTADA ZÝRVENÝN SAHÝPLERÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.